mandag 1. mars 2010

Muffins

Jeg har en syk liten gutt her hjemme i dag, som ønsket seg noe godt til lunsj. Det ble muffins med sjokoladebiter som smakte riktig godt... Jeg har aldri bakt muffins med yoghurt før, så disse kan absolutt anbefales! De fikk mer tyngde og innhold, og man blir god og mett etter et par tre stk. Putt i det du liker av nøtter, rosiner ol. Man kan sikkert prøve seg fram med grovere meltyper også. Her er oppskriften:

Til 12 personer:

100 g myk margarin
225 g sukker
2 store egg
1,5 dl yoghurt
5 ss melk
275 g mel
1 ts natron
175 g sjokoladebiter

1. Ha margarin og sukker i en bolle, og rør med en treskje til det er lett og luftig. Rør inn egg, yoghurt og melk til alt er godt blandet.

2. Sikt mel og natron sammen, og ha det i røren. Rør inn melet.

3. Rør inn sjokoladebitene, og ta blandingen i papirformene. Blandingen kan være tykkere enn vanlig muffinsrøre, men på disse er det ok! Stek muffinsene i forvarmet ovn på 190 grader i ca. 25 min.

3 kommentarer:

 1. delikate bilder!! Gratulerer med flott reportasje i KAMILLE MOR OG BARN. Sjelden vi får se så flott bilder i et blad. Fine, koselige, stilrene rom Utrolig inspirerende . Klarte ikke å legge vekk bladet i helga!! Tusen takk for at du deler ditt flotte hus med oss. Setter stor pris på det.Håper vi får se mer fra ditt fantastisk flotte hus! MVH MAthea

  SvarSlett
 2. God bedring til lillegutt!! Flott reportasje i bladet og flott blogg du har.Stilsikker smak og et ryddig hjem.

  SvarSlett
 3. Hei!

  Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

  Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett. Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.

  For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Ha en fin dag!

  Vennlig hilsen,
  Elin
  Alleoppskrifter.no

  SvarSlett