torsdag 18. februar 2010

Påske snart....

Jeg klarte bare ikke å motstå fristelsen.... Sjekk de søte egg formene som jeg ble tipset om på en blogg (husker dessverre ikke hvilken - beklager det!) Egget skal være hardkokt, puttes inn i formen, lukkes og legges i kjøleskapet et par minutter. Kjøpes på e-bay og koster ikke mange kronene.... Da skal påskeharen være klar! Det er fortsatt en stund til påske, men etter min mening kan man ikke være for tidlig ute....

6 kommentarer:

 1. Fantastisk søt Randi!!! De der hadde Thea- Oline digget, elsker egg:-))))

  SvarSlett
 2. Vilken kul idé med påskharen! Såg att du hade en nystartad blogg hos A-S (som tidigare visat bilder från ditt hem) och var tvungen att titta in, eftersom jag tycker att du har det riktigt fint!

  Ha en härlig dag!!!

  Kram från P

  SvarSlett
 3. Å endelig!!! Er fast leser av Anna S sin blogg og har jo sett nydelige bilder fra ditt hjem. Har titta innom deg i dag, og nå er jeg fast leser.Utrolig flotte smykker /øred du har laga, de var så delikate. Masse lykke til med butikken :D Klem Kristine

  SvarSlett
 4. Hej Randi,

  MEN vad kul & grattis till ditt beslut att börja sälja dina vackra smycken.
  Jag är själv i samma fas som du; ska satsa helhjärtat på mina smycken efter att ha gjort det på halvfart fram tills nu. Så jag kommer följa dig med stor nyfikenhet för att se hur det går för dig. Så spännande!

  Din blogg är verkligen fin.
  KUL!

  Ha en bra helg!
  Ulrika
  little u jewelbox

  SvarSlett
 5. Hei Randi og velkommen som blogger:) Så flotte smykker du lager!!

  Liker bildene fra hjemmet ditt veldig godt og kommer gjerne innom her igjen! Legger deg til bloggrollen min jeg (håper det er ok).

  Lena:)

  SvarSlett
 6. Jag blev så glad då jag såg hos A-S att du startat blogg, tycker ni har så otroligt mysigt och personligt hem av bilderna jag sett hos henne!!

  SvarSlett