mandag 15. februar 2010

Knekkebrød


Vil bare dele en oppskrift på fantastiske knekkebrød. Prøv de ut, og du blir rett og slett avhengig....
2 dl sammalt rug
2 dl havregryn
2 dl havrekli
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
2 ts salt
7 dl vann
Bland alt og la deigen svelle i 15-20 min. Smør deigen ut over tre bakebrett kledd med bakepapir.
Stekes på 180 grader, først i 5 min. Ta ut brettene og del i ruter. Stekes så i 45 min. Åpne ovnsdøra ca. hvert 10-15 min. Om knekkebrødene ikke er sprø etter steiking, kan de stå i ovnen med døra oppe - en stund, MEN slå av varmen!
Lykke til!

1 kommentar:

  1. Only aspire to mention ones content can be as incredible. This clarity with your post is superb and that i may think you’re a guru for this issue. High-quality along with your concur permit me to to seize your current give to keep modified by using approaching blog post. Thanks a lot hundreds of along with you should go on the pleasurable get the job done.
    If you want to learn more about Food Dehydrator Reviews: 10 Best Food Dehydrator in 2019 you can visit now

    SvarSlett