onsdag 3. mars 2010

OVERRASKELSE...

Jeg fikk så koselig gave for et par helger siden. De er som små keramikkfliser, eller små bilder med opphevede hjerter og måler ikke stort mer enn 2-3cm. Tusen takk, Sara! Jeg ble så glad :)

5 kommentarer:

 1. Så heldig du er !

  SvarSlett
 2. Kära vän!
  Vad FLINK du är med bloggen! :) Jag ser att du koser dig och det gör mig glad. Tyvärr är jag inte säker på att jag får till lunch imorgon p.g.a. nya uppdrag som plötsligt ramlade över mig, kan du eventuellt fredag? Vi sms:as ! Önskar dig en STRÅLANDE torsdag! Klem! :)

  SvarSlett
 3. Heisan! Et lite interiørspørsmål fra meg til deg... Har du noen erfaring med mørk parket som behandles med noe og blir lysere? Feks slipes ned og beises med noe? Kunne tenkt meg et hvit/grått resultat... Takk på forhånd! Anne

  SvarSlett
 4. Hei Randi.
  Du har så mange fine bilder av familien i sort/hvitt. Hvor har bestillt dem. Er de på lerret?
  Heidi:)

  SvarSlett
 5. Hei igjen:)

  Anne: Ja, jeg vet det går an og slipe ned gulv for å endre farge. Noen venner av meg har gjort det, og resultatet ble kjempefint! Det går både an og olje og beise/lakke med hvit/grå - pigment. Hør på en malingsbutikk for å få mer utfyllende info, men i utgangspkt. tror jeg du kan få den fargen du ønsker... Lykke til!

  Heidi: Jeg sendte bilder på pr.mail til allkopi, som printet de ut på capa-fix plater(stive tykke papp-plater)Jeg tror prisen ligger på mellom 3-400kr pr. plate. Den str vi har er 50*70, men du får de i nesten alle størrelser... Et fint alternativ til bilder i glass og ramme. Copy cat kan sikkert også hjelpe deg, men sjekk ut pris. Det kan være noen forskjeller.... Lykke til!

  SvarSlett