fredag 5. mars 2010

God morgen...

Helg.... og fortsatt fint vær i Oslo i dag - DEILIG! Jeg skal prøve å gjøre ferdig tegningene fra i går og i tillegg har jeg en liten lunsj-avtale utpå dagen....
Nå blir det en rask frokost her, før jeg starter med tusj og fargestifter :)

10 kommentarer:

 1. Hei! Tusen takk for svar, imponerende at du tar deg tid.Setter stor pris på det.Nydelig bilde fra barnerommet.Stilsikkert og innbydende. Kos deg i dag.! Her har det snødd tett,men vi tror at solen snart kommer på besøk. Tusen takk for svar :D Vennlig hilsen Mathea

  SvarSlett
 2. Hei.
  Takk for en veldig inspirerende blogg.
  Du har en smakfull stil og et hjem man bare kan drømme om...
  Jeg lurer på om jeg kan få spørre deg om en ting?...Jeg har lenge sett etter et hvitt bord til tvstuen vår. Dere har akkurat et slikt bord jeg tenker på i den ene stuen deres. Kan jeg spørre hvor dette er ifra?

  Gleder meg til å følge bloggen din,
  Hilsen Lene

  SvarSlett
 3. Hei,
  Kjempefin reportasje i Kamille Mor&Barn! Vi er faktisk naboer;O) Vi bor i 3 huset nedenfra på motsatt side av dere! Vi har 3 jenter, Sarah på 7, Sophie på 5 og Selma på 18 mnd! Så fint dere har det! Nydelige barnerom!! Vi skal gjøre om hele 1 etg nå i mai, så er ekstra ivrig på interiørfronten for tiden;O)
  Takk for en kjempeinspirerende blogg som jeg kommer til å følge trofast fremover!
  God helg!
  Hilsen fra Aina:O)

  SvarSlett
 4. For et nydelig barnerom Randi!! Fikk ørepynten igår og er SÅÅÅ fornøyd! Tusen takk:-) Nå skal jeg pynte meg. Må nok ha de med hvite stener også ser jeg:) De er jo så fine.

  SvarSlett
 5. HEi! Takk for enda et inspirerende interiørbilde.Blir imponert hver gang over hvor flink du er. Du har et nydelig hjem!! Flotte barnerom:D Likte utrolig godt sommerfugl lysslyngen på bildet.S å koselig og fin :D Takk for at du deler dette med oss, det inspirer virkelig! God helg:D MVH Kristine

  SvarSlett
 6. Hei Lene!
  Ja, det hvite bordet er vi godt fornøyde med! Det er fra BRUKA og kjøpt hos Verket Interiør tlf. 67 17 15 50. Hyggelige damer der, som hjelper deg gjerne :)
  Klem Randi

  Hei Aina!
  Så hyggelig at du har tittet innom... Alltid spennende med interiørprosjekter. Lykke til med oppussingen i mai. Jeg har alltid små og store planer, og for øyeblikket ønsker jeg meg ny peis og nytt kjøkken :) Regner med vi sees når dagene blir lengre og sola varmer mer enn nå.... Ha en fin-fin helg!

  Klem Randi

  SvarSlett
 7. Hei.

  Tusen takk for svar ang det hvite bordet.
  Selvfølgelig var det BRUKA, de har jo så mye fint. Skal ta meg en tur til Verket Interiør og se.Der er det jo mye annet fint å se på også...

  Hilsen Lene

  SvarSlett
 8. Heihei!! Nydelige bilder fra rommet til Sofie!:) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den hvite kommoden med kurver i?..:)

  Hilsen Hanne

  SvarSlett
 9. Hei Hanne!
  Takk for fin kommentar :)Det er en kvadrat-hylle i eik fra Hilmers Hus som jeg har malt hvit og satt på stål-ben fra Ikea. Kurvene er fra BRUKA. På finn.no kan du finne hyllene av og til, ikea kan også ha noe lignende. Fin helg!
  Mvh Randi

  SvarSlett
 10. Hei Randi!

  utrolig flott blogg med masse gode tips og inspirasjon! holder på å pusse opp barnerom selv og ble ekstra inspirert av de fine bildene i Kamille! Nå blir det rosa vegg på 4 åringen her i huset. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt sommerfugl slyngen, den var bare så lekker!
  Kommer nok til å følge med deg framover, ekstra spennende er det at vi er fra samme by! Kristiansund altså..
  Ha ei fin helg!

  hilsen Trine

  SvarSlett