torsdag 8. april 2010

RICE OG HOUSE DOCTOR

Det er ikke bare jeg som har falt for bursdagskalenderen til Rice... Fjeldborg har laget et fargerikt innlegg om den samme ;) Både Rice og House doctor har så utrolig flotte farger på tingene sine. I utgangspunktet liker jeg best duse, rolige farger, men etterhvert som våren nærmer seg blir det mer og mer fargerikt her hjemme også. Boksene fra House doctor rommer ferdiglagde smykker, verktøy, perler, sølv og stener.

3 kommentarer:

  1. For en utrolig fin blogg - her kommer jeg til å komme ofte innom:) Og ja, Rice og HouseDoctor har utrolig lekre farger, og det gir liksom rom for å mixe og trikse med forskjellige farger som vi i utgangspunktet ikke ville brukt sammen...herlig:)

    SvarSlett
  2. Hei og takk for svar :D hyggelig!! Masse lykke til med prosjektene hjemme. Høres kjekt ut!! Interiør er jo kjkt :D Vi har også den bursdagskalenderen (i rosa) og min lille pike syns fuglen og perlene er SÅ fine! Ha en fin torsdag kveld!!! Her skal det vaskes hus. Hislen Anne :D

    SvarSlett
  3. Jeg kommenterte hos Fjeldborg i går, men må kommentere det her også: Den fuglen som henger på kalenderen er bare sååå utrolig søt. Fikk veldig lyst på denne jeg også, nesten bare på grunn av fuglen, hihi;)

    SvarSlett